КОМПАКТНИ

Компактен фото апарат WX350 со 20x оптички зум

DSC-WX350
Слика од Компактен фото апарат WX350 со 20x оптички зум

pinkwhiteblack

Слика од Компактен фото апарат WX350 со 20x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат WX350 со 20x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат WX350 со 20x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат WX350 со 20x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат WX350 со 20x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат WX350 со 20x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат WX350 со 20x оптички зум

Функции

Се користи со iMovie и Final Cut Pro X

Овој производ е компатибилен со Final Cut Pro X и iMovie.

Спецификации

  • Снимајте светли и детални фотографии со Exmor R® CMOS сензорот

  • Уживајте во незаматени слики со мал шум благодарение на процесорот BIONZ X

  • Уживајте во прецизни снимки одблиску со G објектив од Sony и 20x оптички зум

  • Бидете креативни и веднаш споделете ги вашите дела преку Wi-Fi® и NFC™

Тип на сензор
Exmor R® CMOS сензор од тип 1/2,3" (7,76мм)
Број на точки (ефективни)
18,2MP
ISO чувствителност (фотографија)(препорачан индекс на експозиција)
ISO 100-12800
ISO чувствителност (видео)
Автоматски:(ниво на ISO 80 - ниво на ISO 1000) / висока чувствителност:(ниво на ISO 80 - ниво на ISO 2000)

Што има во пакетот

Комплет батерии на полнење (NP-BX1), AC адаптер (AC-UB10C / UB10D), Микро USB кабел, Лента за околу зглоб, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина