КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ DSC-W810 СО 6X ОПТИЧКИ ЗУМ

Брзо и забавно фотографирање

DSCW810P.CE3

Фото апарат DSC-W810 со сензор од 20,1MP, 6x оптички зум, режим за 720p HD видео, режим за забави и режим на панорама

Боја

Розова

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница