КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ W800 СО 5X ОПТИЧКИ ЗУМ, СРЕБРЕНА БОЈА

Доловете ја целата забава со едно притиснување

DSCW800S.CE3

Дигитален компактен фото апарат со 5x оптички зум, широкоаголен објектив од 26мм, сензор со 20,1MP и SteadyShot

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница