RX10 IV СО 0,03 сек. AF/25X ОПТИЧКИ ЗУМ

Врвни перформанси, брзина и опсег, сè во едно

DSCRX10M4.CE3

Со извонредната брзина на AF, опсегот на оптичко зумирање од 25x, поголемиот капацитет за континуирано фотографирање, напредната функција за снимање 4К видеоснимки (QFHD: 3840x2160), брзото и едноставно ракување со допир и со професионалните функции за извлекување максимум од секоја сцена, новиот фотоапарат RX10 IV ви нуди сè што ви е потребно.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница