RX10 II СО ОБЈЕКТИВ ОД 24–200 ММ И F2,8

Зум со можност за проширување, снимање во 4K и забавено снимање

DSCRX10M2.CE3

Напредниот фотоапарат со оптички зум до 8,3x, снимање во 4K , и нов CMOS сензор од тип 1,0 со подредена структура нуди неверојатна брзина на блендата до 1/32000 сек. за фотографии и снимање видеоснимки со забавени движења до 40x.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница