RX100 VI – ШИРОК ОПСЕГ НА ЗУМИРАЊЕ И ИЗВОНРЕДНО БРЗ AF

24-200 мм и извонредно брз AF од 0,03 сек.

DSCRX100M6.CE3

Со спојот на бескомпромисна оптика и извонредно брзо автоматско фокусирање, малиот но моќен RX100 VI ви овозможува да го доловите светот во движење и ви нуди можност за снимање извонредни портрети и спонтани слики, континуирано фотографирање слики со остри движења со брзина од 24 fps и прекрасни 4K HDR (HLG) видеоснимки.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница