RX100 V - КОМПАКТЕН ФОТОАПАРАТ ОД ВРВНА КЛАСА СО СЕНЗОР ОД ТИП 1,0 И AF СО ВРВНИ ПЕРФОРМАНСИ

Компактен фотоапарат од врвна класа со одличен одзив на AF

DSCRX100M5.CE3

RX100 V го воведува брзиот хибриден автоматски фокус со голема прецизност во серијата RX100 за да добиете ненадмината брзина на AF од 0,05 сек.; брзо континуирано фотографирање со 24 fps и AF/AE со следење за максимум 150 слики, снимање 4K видеоснимки и снимање забавени движења до 960 fps.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница