RX100 IV - НЕВЕРОЈАТНА БРЗИНА СО CMOS СЕНЗОР ОД ТИП 1.0 СО ПРИКАЧЕНА МЕМОРИЈА И ПОДРЕДЕНА СТРУКТУРА

Врвен фотоапарат со 4K видеоснимки и неверојатна брзина на блендата од 1/32000

DSCRX100M4.CE3

Компактните фотоапарати од висока класа со новосоздадениот CMOS сензор од тип 1,0 со подредена структура за неверојатна брзина на блендата до 1/32000 сек. за фотографии и снимање видеоснимки со забавени движења2 до 40x.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница