RX100 II ДИГИТАЛЕН КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ

Снимајте јасни, остри фотографии при секакви услови на осветлување

DSCRX100M2.CE3

Сензорот со 20,2MP и задно осветлување снима остри детали. LCD екранот кој се врти и NFC го олеснуваат гледањето и споделувањето на вашите фотографии

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница