ИЗВОНРЕДНО КОМПАКТЕН ДИГИТАЛЕН ФОТОАПАРАТ RX0 ОТПОРЕН НА УДАРИ И ВОДА

RX0 - извонредно компактен фотоапарат со голема издржливост и CMOS сензор од тип 1,0

DSCRX0.CEE

Извонредно компактен фотоапарат опремен со CMOS сензор од тип 1.0 со вградена меморија и подредена структура и широкоаголен објектив од 24 мм од ZEISS. Куќиштето нуди издржливи перформанси и е отпорно на вода до длабочина од 10 м/33 ft, удари на висина од 2,0 м/6,5 ft и кршење под сила од 200 kgf/440 lbf/2000 N. Многубројни уникатни функции за подобро создавање креативни слики.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница