КОМПАКТЕН ФОТОАПАРАТ HX99 СО ЗУМ ОД 24-720 ММ

Моќен зум и врвни перформанси

DSCHX99B.CE3

И покрај неговата компактна големина, HX99 нуди одлични функции и врвни перформанси. Со зум од 24-720 мм, 4K-видеоснимки , брз и интелигентен AF и AF на очи, ракување со допир, OLED Tru-FinderTM и практичен прстен за контрола, овој фотоапарат е подготвен за сè.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница