КОМПАКТЕН ФОТОАПАРАТ HX95 СО ЗУМ ОД 24-720 ММ

Моќен зум и напредни функции

DSCHX95B.CE3

И покрај неговата компактна големина, HX95 нуди одлични функции и врвни перформанси. Одликувајќи се со зум од 24-720 мм, снимање 4K-видео , брз и интелигентен AF и AF на очи, OLED Tru-FinderTM со голем контраст и LCD-екран што се врти, овој фотоапарат е подготвен за сè што ќе посакате.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница