Изберете го вашиот модел

ДИГИТАЛЕН КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ HX60 СО 30X ОПТИЧКИ ЗУМ

Мал фото апарат. Огромен зум. Моќно фотографирање.

DSCHX60B.CE3

Exmor R® CMOS сензор со 20,4MP, 30x оптички зум, G објектив, оптички SteadyShot, Wi-Fi® и NFC

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница