ДИГИТАЛЕН КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ HX400 СО 50X ОПТИЧКИ ЗУМ

Моќен компактен фото апарат кој се управува и нуди перформанси како DSLR

DSCHX400VB.CE3

Exmor R® CMOS сензор со 20,4MP, 50x оптички зум, објектив од ZEISS®, оптички SteadyShot, Wi-Fi®, NFC и GPS

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница