ДИГИТАЛЕН КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ HX300

Фотографирајте како професионалец со моќен зум

DSCHX300B.CE3

20,4MPx, Exmor R™ CMOS, 50x оптички зум, LCD екран од 7,5см (3,0"), Full HD, интелигентен автоматски режим, рачна контрола

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница