КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ DSC-H400 СО 63X ОПТИЧКИ ЗУМ

Нашиот најмоќен компактен зум досега

DSCH400B.CE3

Компактен фото апарат H400 со сензор од 20,1MP, 63x оптички зум, оптички SteadyShot и литиум-јонска батерија од тип X

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница