Слика од Држач за снимање
Држач за снимање на дело
Држач за снимање на дело
Слика од Држач за снимање
Слика од Држач за снимање
Слика од Држач за снимање
Слика од Држач за снимање
Слика од Држач за снимање
Слика од Држач за снимање

Спецификации

Снимајте одлични слики каде и да одите со овој компактен и лесен држач за фотографирање за фотоапаратите Cyber-shot™ . Прилагодливи агли за фотографирање и моментална конверзија во мини статив за креативно и стабилно снимање автопортрети. Благодарение на ПОВЕЌЕНАМЕНСКИОТ приклучок, контролите за снимање и зумирање се поставени на самиот држач и може удобно да се користат и со лева и со десна рака.
  • Димензии (Ш x В x Д): [Држач] Прибл. 36,1 × 108,3 × 30,0 мм (1 7/16 × 4 3/8 × 1 3/16 инчи)

  • Димензии (Ш x В x Д): [Статив] Прибл. 105,7 × 82,5 × 92,2 мм (4 1/4 × 3 1/4 × 3 3/4 инчи)

  • Тежина: 93 гр. (3,3 oz)

  • Максимално оптоварување: 1 кг (35,3 oz)

  • Агол на закосување: [Држач] Горе: 70 степени, Долу: 100 степени; [Статив] Горе: 30 степени, Долу: 90 степени

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат