Слика од Статив
Особини
  • Компатибилност со Cyber-shot и Handycam®

  • Компактен, лесен и погоден за патување

  • Вклучува функција за заклучување на ногарките за лесно извлекување и склопување

  • Вклучува торба за носење

  • Прибл. големина (мм): максимална екстензија 1000мм, склопена големина: 355mm

  • Приближна тежина: 660гр

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина