Слика од Кабел за активирање на блендата
Слика од Кабел за активирање на блендата

Спецификации

Овој кабел за синхронизација го поврзува RX0 со главниот фотоапарат за да го синхронизира снимањето видеоснимки или фотографии со притиснување на копчето за активирање на блендата. Тоа е идеално за снимање важни моменти на свадби и други настани, во исто време со двата фотоапарати. Снимајте со различно видно поле, стапка на слики или профил на слика, користејќи го главниот фотоапарат и RX0 во исто време. Растеглив кабел со приклучок под прав агол што нема да ви пречи додека снимате преку EVF.
  • Димензии (прибл.) Должина на кабелот 220 мм - 500 мм (8 3/4 инчи - 19 3/4 инчи)

  • Тежина (прибл.) 25 гр. (0,9 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт