Слика од Адаптер за филтер од 49мм VFA-49R1
Слика од Адаптер за филтер од 49мм VFA-49R1
Особини
  • Поврзување без напоркористете го испорачаниот прстенест насочувач и основниот прстен за едноставно поставување на адаптерот на вашиот објектив

  • Заштитете го вашиот објективви овозможува да поставите изборен повеќеслоен заштитник на објективот за да го заштитите од прав, нечистотии и гребнатини

  • Елиминирајте ги одблесоците, подобрете го контрастотви овозможуваат да користите објектив за поларизација и филтри за неутрална густина за да го подобрите фотографирањето при силна светлина

  • Може да се користи со капаче за објективкапачето за објективот можете да го користите дури и откако ќе ги прикачите адаптерот и филтерот на објективот, за да ги заштитите сите елементи

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт