Слика од Комплет со адаптер за филтри
Слика од Комплет со адаптер за филтри
Слика од Комплет со адаптер за филтри
Слика од Комплет со адаптер за филтри
Слика од Комплет со адаптер за филтри

Функции

Повеќе можности

Овој адаптер се одликува со приклучок за филтри со дијаметар од 30,5 мм за прикачување различна изборна галантерија.

Комплетот содржи практична галантерија 

Испорачаното сенило за објектив ја блокира несаканата светлина кога фотографирате свртени кон извор на силна светлина. MC заштитникот е практичен кога треба да фотографирате на отворено и кога не треба да користите филтер.

Информации за компатибилност

 

Оди на страницата за поддршка

Спецификации

  • [ Адаптер за филтри ] Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 58,6 × 40,1 × 7,8 мм (2 3/8 x 1 5/8 x 5/16 инчи) Тежина: Прибл. 8 гр. (0,3 oz)

  • [ MC заштитник ] Димензии (Диј. x Дол.): Прибл. 33 x 6 мм (1 5/16 x 1/4 инчи) Тежина: Прибл. 6 гр. (0,3 oz)

  • [ Сенило за објектив ] Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 53,1 x 36,4 x 27 мм(2 1/8 x 1 7/16 x 1 1/8 инчи) Тежина: прибл. 17 гр. (0,7 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт