Слика од Резервен заштитник за објективи
Слика од Резервен заштитник за објективи
Слика од Резервен заштитник за објективи
Слика од Резервен заштитник за објективи

Спецификации

Резервен заштитник за замена на предниот заштитник за објективи што се испорачува со фотоапаратот во случај да се скрши оригиналниот заштитник.
  • Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 58,6 × 40,1 × 6,3 мм (2 3/8 × 1 5/8 × 1/4 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт