Слика од Кафез
Слика од Кафез
Слика од Кафез

Спецификации и функции

  • Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 80,4 x 62,4 x 37,2 мм (3 1/4 x 2 1/2 x 1 1/2 инчи)

  • Тежина: Прибл. 160 гр. (5,7 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт