Слика од Држач за палец TGA-1 за дигитален фотоапарат
Слика од Држач за палец TGA-1 за дигитален фотоапарат
Слика од Држач за палец TGA-1 за дигитален фотоапарат
Стабилно снимање на случувањата

Не дозволувајте тресењето на рацете да ви ја уништи снимката. Ергономскиот држач за палец кој лесно се прикачува овозможува уште поедноставно фотографирање со една рака и одговара на стилот на вашиот Cyber-shot RX1.

Држач за палецот за RX1
Брзо прикачување, едноставно користење

Секогаш кога ви треба дополнителна поддршка, користете го приклучокот за повеќе интерфејси за да го прикачите држачот за палецот и да снимате стабилно.

Дизајн на преклопување кој одговара на фото апаратот

Дизајниран да одговара на класичниот стил на RX1, држачот за палец се преклопува за да одговара на куќиштето на фотоапаратот, така што ќе можете да го складирате фотоапаратот во вашата торба без да го откачувате држачот.

Држач за палец кој се преклопува

Спецификации и функции

  • Цврсто држење при снимање фотографии

  • Држете го фото апаратот на едноставен и безбеден начин со една рака

  • Димензии (прибл.): Ш 50 x В 19 x Д 27 мм (2 x 3/4 x 1 1/8 инчи) Тежина (прибл.): 30 гр. (1,1 oz)

  • Поставете го на приклучок за повеќе интерфејси за поголема стабилност

  • Информации за компатибилност: Оди на страницата за поддршка

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат