ДРУГО

Заштитен лист за екранот на Handycam® видео камери

PCK-LS30W
Слика од Заштитен лист за екранот на Handycam® видео камери
Слика од Заштитен лист за екранот на Handycam® видео камери

Спецификации

  • Компатибилност со Handycam® видео камери

  • Издржливиот PET дизајн штити од прав и гребнатини

  • Слојот со заштита од отпечатоци ви овозможува да уживате во јасен екран

  • Анти-рефлективниот слој овозможува чиста репродукција - дури и при директна сончева светлина

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт