Слика од Куќиште
Слика од Куќиште
Слика од Куќиште
Слика од Куќиште
Слика од Куќиште
Слика од Куќиште

Спецификации и функции

  • Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 99,2 x 71,5 x 62,8 мм (4 x 2 7/8 x 2 1/2 инчи)

  • Тежина: Прибл. 437 гр. (15,5 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт