Слика од Сенило за објектив LHP-1 за Cyber-shot® RX1/RX1R
Слика од Сенило за објектив LHP-1 за Cyber-shot® RX1/RX1R
Слика од Сенило за објектив LHP-1 за Cyber-shot® RX1/RX1R
Заштитете го објективот на вашиот RX1

Фотографирање при силна светлина или во движење - сенилото на објективот ги блокира несаканите зраци и нуди заштита од удари во торбата од фото апаратот.

Сенило за објектив прикачено на RX1
Заштитете го вашиот објектив

Заштита од прав, отпечатоци, удари и потреси.

Блокирајте ја одбиената светлина

Елиминирајте ја несаканата светлина кога фотографирате многу осветлени сцени.

Брзина и компактност

Брзо заштитување или складирање во футролата за носење кога сте во движење.

Едноставно користење, брзо заштитување

Заштитете го лесното сенило за објектив со едноставниот приклучок во вид на бајонет.

Спецификации и функции

  • Ја блокира несаканата светлина кога снимате при силна светлина

  • Го заштитува објективот од потреси при снимање или кога сте во движење

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат