Слика од Заштитник за кабли
Слика од Заштитник за кабли
Слика од Заштитник за кабли

Спецификации

Оваа изборна опрема спречува откачување на HDMI и USB каблите од фотоапаратот.
  • Максимално оптоварување: Прибл. Вкупна тежина на фотоапаратот и прикачената галантерија 550 гр. (1 lb 3,5 oz) или помалку

  • Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 29,8 × 23,2 × 56,7 мм (1 3/16 × 15/16 × 2 1/4 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт