Слика од Додаток за држење
Слика од Додаток за држење

Функции

Подобро држење на куќиштето

Овозможува поудобно и постабилно фотографирање.

Создадени да одговараат со вашиот RX100/ RX100 Ⅱ/RX100 Ⅲ/ RX100 IV

прилепувачки дизајн во црна боја за да изгледа дека е вграден во вашиот фото апарат

Спецификации

Овој издржлив додаток за држење ви нуди постабилно држење на куќиштето од фото апаратот, овозможувајќи поудобно и постабилно фотографирање. Цврстиот и лесен додаток овозможува и полесно фотографирање во движење, без да се грижите дека фото апаратот ќе Ви падне.
  • Лесно се поставува на вашиот RX100, RX100 II, RX100 III и RX100 IV

  • Материјал од еластомер и вид на поликарбонат за заштита од гребнатини

  • Сигурно држење на вашиот фото апарат за лесно снимање автопортрети

  • Тенок и лесен, за да не ја зголемува вкупната тежина

  • Не се разликува од изгледот на вашиот фото апарат

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт