Слика од Комплет со XLR-K2M адаптер и микрофон
Слика од Комплет со XLR-K2M адаптер и микрофон
Слика од Комплет со XLR-K2M адаптер и микрофон
Слика од Комплет со XLR-K2M адаптер и микрофон
Слика од Комплет со XLR-K2M адаптер и микрофон
Слика од Комплет со XLR-K2M адаптер и микрофон
Слика од Комплет со XLR-K2M адаптер и микрофон
Слика од Комплет со XLR-K2M адаптер и микрофон

Спецификации

Подобрете го снимањето на звукот со комплетот со лесниот XLR-K2M адаптер и микрофон. Овозможувајќи совршено насочен фреквентен одзив, комплетот со адаптерот е идеален за свадби, интервјуа, па дури и за набљудување на птици. Држачот за микрофон ги намалува вибрациите, и ќе можете лесно да го прилагодите звукот за да ги пронајдете вистинските поставувања за секој настан.
  • Нема потреба од батерии – работи на напојување од вашиот фото апарат

  • Преземете контрола со деталните поставки за контрола на звукот

  • Држачот за микрофон го намалува шумот од вибрациите при ниски фреквенции

  • Заштитната структура на XLR кабелот со два пина репродуцира чист звук

  • Заштитете го во испорачаната торбичка за носење

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт