Слика од Комплет со XLR адаптер XLR-K1M
Прилагодете го вашиот микрофон кон снимањето

Изберете идеален микрофон за вашето снимање со помош на комплетот со адаптер за микрофон. Прикачете го на вашиот фото апарат или вашата видео камера и уживајте во богат звук, голем опсег и потполна контрола.

Поставувања за звук
Прецизен звук

Добијте потполна контрола на звукот при снимањето со едноставни и прецизни поставувања. Прилагодете ги и балансирајте ги влезовите и опсегот на звукот за да добиете детален звук каков што посакувате.

Спецификации и функции

  • Дизајниран за приклучување на фото апаратите и камерите од Sony

  • Користете го најдобриот микрофон за проектот

  • Додадете професионален звук на вашите филмови

  • Сигурен и безбеден приклучок за ослободување од грижите

  • Контролирајте го нивото на звукот и поставувањата во реално време

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт