Слика од Заштитна торба за носење
Особини
  • Едноставен пристап со голем капак на горната странаДобијте целосен пристап до внатрешноста со отворање на голем капак на горната страна, кој го заштитува фото апаратот и видео камерата од дожд и песок

  • Не пропуштајте ниту една снимка со токата за брзо отворањеБрз пристап до вашиот фото апарат или видео камера без користење на прицврстувач

  • Понесете ја сета ваша опрема кога одите да сниматеИма доволно простор за фото апарат или видео камера, резервна батерија, полнач, HDMI® кабел, галантерија за снимање и мемориска картичка

  • Понесете го насекаде, благодарение на цврстиот дизајнТорбата за носење нуди заштита за опремата на вашиот фото апарат или видео камера, благодарение на издржливиот материјал од неопрен

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина