Слика од Мека торба за носење LCS-RXG за фотоапарати од серијата RX100
Слика од Мека торба за носење LCS-RXG за фотоапарати од серијата RX100

Спецификации

Дизајнирана да одговара на фотоапаратите од серијата RX100, оваа торба изработена од вистинска кожа со врвен квалитет има стилски елементи, меѓу кои и вертикална ориентација, широк отвор за лесен пристап, цврста лента за на рамо и изгравирано лого на Sony од предната страна.
  • Изработена од вистинска кожа со врвен квалитет.

  • Дизајнирана за компактно и вертикално складирање на фотоапаратите од серија RX100.

  • Одговара дури и за компатибилни фотоапарати со прикачен изборен држач (AG-R1/R2).

  • Кружниот карабинер цврсто се прикачува за ремен или торба.

  • Се отвора целосно за брзо и лесно вметнување или вадење на фотоапаратот.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат