Слика од Торбичка за фото апарат во вид на чорапче
Слика од Торбичка за фото апарат во вид на чорапче
Слика од Торбичка за фото апарат во вид на чорапче
Слика од Торбичка за фото апарат во вид на чорапче

Спецификации

  • Карабинерот може да се прикачи на торбичка, ремен или слично

  • Мек памучен материјал за заштита на вашиот фото апарат

  • Тенок и лесен

  • Дизајн со разнобојни ленти

  • Соодветни за Cyber-shot™ и Bloggie фото апарати

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт