Слика од Навлака LCJ-WD за Cyber-shot® WX350
Заштитете го и подгответе го вашиот WX350 за снимање

Добијте заштита од прав и гребнатини во движење. Торбата за носење во вид на футрола нуди лесен пристап до вашиот WX350, за да можете брзо да стигнете до него.

Торба во вид на футрола
Брз пристап до фото апаратот

Уживајте во брз и лесен пристап до вашиот фото апарат кога сте во движење. Торбата во вид на футрола се отвора од предната страна, за да можете да ја доловите секоја инспирација.

Усогласете ја торбата со вашиот фото апарат

Дизајнирана според стилот на WX350, торбата го надополнува дизајнот на фото апаратот со класична завршна обработка и лента за на рамо за користење во движење.

Спецификации и функции

  • Го заштитува вашиот фото апарат од прав, гребнатини и удари

  • Дизајнирана да одговара на димензиите на Cyber-shot WX350

  • Лента за на рамо за удобно носење на вашиот фото апарат

  • Отвор од предната страна за брз пристап за снимање спонтани снимки

  • Торбата има стилска завршна обработка со изгравирано лого на Sony

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт