Слика од Навлака LCJ-RXK за серијата RX100
Слика од Навлака LCJ-RXK за серијата RX100
Слика од Навлака LCJ-RXK за серијата RX100
Слика од Навлака LCJ-RXK за серијата RX100
Слика од Навлака LCJ-RXK за серијата RX100
Слика од Навлака LCJ-RXK за серијата RX100

Спецификации

Дизајнирана специјално за фотоапаратите од серијата RX100, навлаката LCJ-RXK има стилска завршна обработка со изглед на кожа и нуди заштита од прав и гребнатини. Функциите за полнење, пренос на податоци и прикачување микрофон или статив се можни кога е ставена футролата.
  • Стилска и компактна заштита за фотоапаратите од серијата RX100 со завршна обработка со изглед на кожа

  • Полнете, вртете го екранот и приклучувајте микрофони без да ја отстранувате футролата

  • Префрлувајте податоци преку Wi-Fi®/NFC™ без да ја отстранувате футролата

  • Се испорачува со навлака за објектив, торбичка за куќиште и лента за на рамо

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат