Слика од Заштитна навлака LCJ-RXJ
Слика од Заштитна навлака LCJ-RXJ
Слика од Заштитна навлака LCJ-RXJ
Слика од Заштитна навлака LCJ-RXJ
Слика од Заштитна навлака LCJ-RXJ
Слика од Заштитна навлака LCJ-RXJ
Слика од Заштитна навлака LCJ-RXJ
Слика од Заштитна навлака LCJ-RXJ

Спецификации

  • Дизајнирана да го опфати куќиштето на фото апаратот со прикачен објектив, предно капаче и филтер

  • Поврзете ја камерата преку USB за да ја полните без отстранување на торбата

  • Отвор за лента за прикачување на лента за на рамо

  • Практичен внатрешен џеб за мемориска картичка

  • Испорачаната навлака нуди заштита и стил без да ги зголеми димензиите на уредот

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт