Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1
Слика од Футрола LCJ-RXH за Cyber-shot™ серија RX1

Спецификации

Содржи футрола за куќиште и футрола за објектив за да овозможи совршено поставување, цврсто држење и вршење различни постапки.
  • Луксузно изработена вистинска кожа.

  • Одговара на компатибилни фотоапарати дури и со галантерија што се продава одделно (LHP-1 и TGA-1).

  • Пристап до USB приклучокот за полнење на батеријата и пренос на податоци без вадење на футролата.

  • Овозможува различни постапки без потреба од отстранување на фотоапаратот од футролата.

  • Држач кој овозможува неверојатно лесно држење.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат