Слика од Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™
Слика од Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™
Слика од Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™
Слика од Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™
Слика од Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™
Слика од Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™
Слика од Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™
Слика од Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™
Слика од Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™
Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™ на дело
Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™ на дело
Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™ на дело
Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™ на дело
Навлака LCJ-RXF за серија RX100 Cyber-shot™ на дело
Целосна заштита за вашиот фотоапарат

Оваа торбичка за носење со изглед на кожа и лента го заштитува вашиот Cyber-shot™ од серија RX100 од удари и потреси. Дизајнот со сигурно прицврстување со завртки во стил на навлака овозможува лесно ракување.

Секојдневна заштита

Заштитете го вашиот фото апарат од потреси и удари.

Стабилно прицврстување со завртки

Заштитете го вашиот фото апарат во торбичката или прикачете го цврсто на статив.

Поврзување преку USB

Полнете го вашиот фото апарат и префрлувајте фотографии без да ја отстраните торбичката.

Ракување на различни начини

Лесно пристапете до вашиот фото апарат кога сте во движење со оваа торбичка во вид на навлака. Отворете ја од предната или задната страна за брзо да започнете да фотографирате и прилагодете го аголот на екранот без да ја отстранувате торбичката.

Торба во вид на футрола

Спецификации и функции

  • Стилска завршна обработка со изглед на кожа

  • Заштитува од прав и гребнатини

  • Дизајн во вид на футрола за лесен пристап

  • Сигурен приклучок за навртка

  • Дополнувајте енергија и префрлувајте содржини без да ја отстраните торбичката за куќиштето

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат