Слика од Навлака LCJ-HWA за Cyber-shot™ HX90/WX500
Слика од Навлака LCJ-HWA за Cyber-shot™ HX90/WX500
Слика од Навлака LCJ-HWA за Cyber-shot™ HX90/WX500
Слика од Навлака LCJ-HWA за Cyber-shot™ HX90/WX500
Слика од Навлака LCJ-HWA за Cyber-shot™ HX90/WX500
Слика од Навлака LCJ-HWA за Cyber-shot™ HX90/WX500
Слика од Навлака LCJ-HWA за Cyber-shot™ HX90/WX500
Навлака LCJ-HWA за Cyber-shot™ HX90/WX500 на дело
Навлака LCJ-HWA за Cyber-shot™ HX90/WX500 на дело

Спецификации

Овој комплет со навлака (составен од торбичка за куќиште, навлака за објектив и лента за на рамо) одговара на Cyber-shot® HX90V, HX90 или WX500. Торбичката за куќиштето има мали испакнатини за поцврсто држење и постабилно ракување при фотографирањето.
  • Комплетот со навлака содржи торбичка за куќиште, навлака за објектив и лента за на рамо

  • Одговара на Cyber-shot™ HX90V, HX90 или WX500

  • Торбичката за куќиштето има испакнатини за поцврсто држење и постабилно ракување

  • Овозможува вртење на LCD екранот, поврзување USB кабел, прикачување статив и NFC

  • Дизајнот со двојно прикачување овозможува навлаката да се отвора од предната или задната страна

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт