Слика од Навлака LCJ-HN за Cyber-shot™
Заштитете го и подгответе го вашиот фотоапарат

Снимајте во движење без да се грижите. Торбата за носење во вид на футрола нуди заштита од потреси и прав, нудејќи ви лесен пристап до вашиот фото апарат, доколку здогледате некоја совршена снимка.

Брз пристап до вашиот фотоапарат

Торбата за носење во вид на футрола се прикачува директно на вашиот фото апарат и нуди лесен пристап од предната страна за снимање спонтани моменти и лента за на рамо за удобно носење.

Отворање во вид на футрола
Торба со изглед на кожа
Безвременски дизајн

Дизајнирана да одговара на стилот на фотоапаратот, футролата се одликува со висококвалитетна завршна обработка и изгравирано лого на Sony.

Спецификации и функции

  • Издржлива торба која нуди заштита од прав, удари и гребнатини

  • Стилска завршна обработка со изгравирано лого на Sony

  • Лентата за на рамо ви овозможува удобно носење на фото апаратот

  • Подгответе го објективот од фото апаратот на два начини за брз пристап

  • Информации за компатибилност: Оди на страницата за поддршка

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт