Слика од Футрола LCJ-HL за Cyber-shot™ серија HX
Заштитете го вашиот фотоапарат од серија HX

Добијте заштита од прав и гребнатини во движење со заштитната торба за носење. Лесниот пристап до вашиот фотоапарат од серија HX ви овозможува да доловувате снимки веднаш штом ги здогледате.

Потполна заштита

Нуди заштита од прав, капки и гребнатини во движење.

Класичен дизајн

Усогласени со вашиот фото апарат, со дискретна и стилска завршна обработка.

Поддршка за снимање

Вклучува лента за околу рака за едноставна поддршка при снимањето.

Торба за носење
Подгответе го вашиот фото апарат за фотографирање

Кога ќе ја здогледате снимката, обидете се да ја доловите со помош на торбата со лесен пристап. Обликувана според формата на вашиот фото апарат, торбата може брзо да се отстрани за спонтано снимање.

Спецификации и функции

  • Го заштитува вашиот фото апарат од прав, гребнатини и удари

  • Користете лента за околу рака, статив или лента за на рамо истовремено

  • Футролата е дизајнирана да се отстрани набрзина

  • Испорачана лента за околу рака за сигурност и контрола во движење

  • Информации за компатибилност: Оди на страницата за поддршка

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт