Слика од Комплет со батерија на полнење од серија N

Спецификации

  • Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 35,5 x 4,9 x 40,8 мм (1 7/16 x 7/32 x 1 5/8 инчи)

  • Тежина: Прибл. 15 гр. (0,5 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт