Слика од Батерија на полнење NP-BJ1 од тип J
Слика од Батерија на полнење NP-BJ1 од тип J

Спецификации

  • Литиум-јонска батерија на полнење од тип J

  • Капацитет: Прибл. 3,7 V/2,6 W(700 mAh)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт