Слика од Дополнителен комплет ACC-TRDCJ
Слика од Дополнителен комплет ACC-TRDCJ
Слика од Дополнителен комплет ACC-TRDCJ

Спецификации

Фотографирајте подолго додека патувате или кога работите на терен. Практичниот полнач е опремен со дополнителна батерија на полнење што секогаш ќе ја имате како резерва, а се поврзува преку микро USB приклучок со каков било AC или DC извор за напојување, за да добиете повеќе моќ за снимање на моментите што не сакате да ги заборавите.
  • Може да се полни преку компјутер или преку AC адаптер

  • Компактниот и лесен дизајн го прави совршен за патување

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт