Слика од Полнач на батерии ACC-TRBX
Слика од Полнач на батерии ACC-TRBX
Особини
  • Брзо наполнете ја батеријата на вашиот Cyber-shot™наполнете ја батеријата на вашиот фото апарат побрзо отколку дополнувањето на главното тело на фото апаратот за да не ги пропуштите можностите за снимање

  • Наполнете целат палета на батерии за Cyber-shot™полначот е компатибилен со 7 видови на батерии, вклучувајќи ги и NP-BX1, NP-BN1, NP-BN, NP-FG1/BG1, NP-FD1/BD1/FT1, NP-FR1 и NP-BK1

  • Флексибилност за полнење на повеќе уредиупотребете ги функцијата за USB полнење и испорачаниот микро USB кабел за напојување на Handycam® видео камери и компактни фото апарати (NEX)

  • Проверете го статусниот индикатор за да го погледнете нивото на наполнетостпогледнете за колку време ќе можете да се вратите на снимањето преку следење на приближниот % статус на наполнетост на индикаторската светилка

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина