Слика од Извонредно широк конвертор
Слика од Извонредно широк конвертор
Проширете ги Вашите хоризонти

Добијте поголема слика со објективот за извонредно широка конверзија за објективите SEL16F28 или SEL20F28 на вашиот фотоапарат со E-приклучок. Осветлената висококвалитетна оптика ќе ви обезбеди подобро видно поле од стандардното.

За E 16 мм F2,8 и E 20 мм F2,8

Примерок фотографии
Уживајте во привлечната широка перспектива

Ако сакате поширок приказ, прикачете го извонредно широкиот конвертор на објективите SEL16F28 или SEL20F28. Приклучокот во вид на бајонет овозможува лесно прицврстување на објективот за да започнете со фотографирањето.

Конфигурација на објективи

Спецификации и функции

  • За употреба со SEL16F28 и SEL20F28

  • Фокусна должина кога е прикачен на SEL16F28, 12 мм и на SEL20F28, 16 мм

  • Механизам со бајонет и со заклучување, кој се поставува брзо и лесно

  • Максималната решетка F2,8 на објективот не се менува бидејќи нема загуби на светлина

  • Елегантен и висококвалитетен дизајн, отсега во црна боја

Максимален сооднос на зголемување (x)
0,059x (со SEL16F28) / 0,086x (со SEL20F28)
Тежина
125 гр. (4,4 oz.)

Што има во пакетот

Предно капаче за објектив, Задно капаче за објектив, Торба за носење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат