РАДИО ЧАСОВНИК

Сите спецификации и функции

ICF-C1T

Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
Прибл. 101 мм x 102 мм x 101 мм
Тежина
490 гр.

Функции на приемникот

Аналоген приемник
Да
Антена за AM
Да
Антена за FM
Да
FM (MHz)
87,5-108,0MHz
AM (kHz)
531-1602kHz

Часовник

Аларм со зуење
Да
Аларм со радио
Да
Аларм
Двоен

Екран

LED екран
Да

Моќност

Тип на батерија
230 V AC, 50 Hz и помошна батерија CR2032

Звучник

Димензии на звучник
6,6 см
Систем на звучници
Моно звучник

Опции на бои

redwhiteblack

Што има во пакетот

  • Инструкции за користење
  • Гаранција
Placeholder

Функции

Двоен аларм

Овој радио часовник се испорачува со две поставки за аларм. Поставете го едниот аларм за да Ве разбуди, а другиот за да го разбуди вашиот партнер.

Нема напојување, нема проблем

Ќе ве разбуди по секоја цена! Дури и ако има прекин во напојувањето, алармите ќе се активираат во однапред определеното време.

Стилски дизајн

Елегантен стил и екран со завршна обработка со огледало. Сигурно ќе одговара со ентериерот на вашата спална соба.

Практичен уред

Прилагодување на светлината на екранот за удобно гледање и автоматско прилагодување за летно сметање на времето за уште поголема практичност.

Напредни функции за аларм

Разбудете се нежно со прогресивното засилување на алармот и функциите за одложено будење.

AM/FM аналоген приемник

Едноставно вклучете ја радио станицата која сакате да ја слушате и уживајте во вашата омилена радио програма дење и ноќе.

Помошна батерија

Времето автоматски се поставува при првото вклучување, а часовникот не запира дури и ако има прекин во напојувањето.