РАДИО ЧАСОВНИК

AM/FM радио часовник со екран со завршна обработка во вид на огледало со двоен аларм

ICFC1TR.CED

Елегантен AM/FM радио часовник со екран со завршна обработка во вид на огледало, двоен аларм и функција "no power, no problem"

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница