Слика од Радио часовник
Слика од Радио часовник
Слика од Радио часовник
Слика од Радио часовник
Радио часовник на дело

Функции

Двоен аларм

Овој радио часовник се испорачува со две поставки за аларм. Поставете го едниот аларм за да Ве разбуди, а другиот за да го разбуди вашиот партнер.

Нема напојување, нема проблем

Ќе ве разбуди по секоја цена! Дури и ако има прекин во напојувањето, алармите ќе се активираат во однапред определеното време.

Стилски дизајн

Елегантен стил и екран со завршна обработка со огледало. Сигурно ќе одговара со ентериерот на вашата спална соба.

Практичен уред

Прилагодување на светлината на екранот за удобно гледање и автоматско прилагодување за летно сметање на времето за уште поголема практичност.

Напредни функции за аларм

Разбудете се нежно со прогресивното засилување на алармот и функциите за одложено будење.

AM/FM аналоген приемник

Едноставно вклучете ја радио станицата која сакате да ја слушате и уживајте во вашата омилена радио програма дење и ноќе.

Помошна батерија

Времето автоматски се поставува при првото вклучување, а часовникот не запира дури и ако има прекин во напојувањето.

Спецификации

  • Слушајте радио со аналогниот FM/AM радио приемник

  • Аларм за постепено будење и одложено будење

  • Стандарден, двоен аларм или двоен аларм со радио или звучен сигнал

  • Излезна моќност од 115mW

  • Добијте дополнителна енергија со вклучената дополнителна батерија

Систем на звучници
Моно звучник
Димензии на звучник
6,6 см
Тежина
490 гр.

Што има во пакетот

Инструкции за користење, Гаранција

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина